October, 2017

26OctalldayQlik Visualize Your WorldYhdistämme datan, ihmiset ja ideat. Visualize Your World -tapahtuma 26.10.(All Day: Thursday) Tapahtumakeskus TelakkaEvent Type:Partner EventLanguage:English

Event Details

Yhdistämme datan, ihmiset ja ideat.

Visualize Your World -tapahtuma 26.10.

Visualize YOUR World on 30 kaupunkia kattava, kansainvälinen tapahtumasarja, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asiakkaillemme ja prospekteillemme kuulla Qlikin erilaisesta lähestymistavasta analytiikkaan. Juhlistamme tapahtumassa myös Suomen Qlikin 10-vuotista taivalta.

Osallistumalla Helsingissä järjestettävään tapahtumaan kuulet Qlikin puheenvuorojen lisäksi vuoden luovimmaksi suomalaiseksi valitun Perttu Pölösen puheenvuoron muutoksesta sekä asiakkaidemme tavoista hyödyntää analytiikkaa johtamisessa ja liiketoiminnan vauhdittajana. Puhujina mm. Keskon Chief Digital Officer Anni Ronkainen, Kiinteistömaailman varatoimitusjohtaja Marina Salenius, Alkon talouspäällikkö Panu Lavonen ja HopLopin CFO Mikko Laine. Kerromme lisäksi, mikä tekee Qlikin teknologiasta ainutlaatuisen, viimeisimmät tuoteuutiset ja tulevat toiminnallisuudet.

Aiempina vuosina tilaisuuteemme osallistuneet ovat antaneet kiitosta erinomaisista puheenvuoroista, mahdollisuudesta verkostoitua niin kollegoiden kuin kumppaneidemme kanssa sekä välittömästä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Tapahtumamme on maksuton, ja suuren suosionsa vuoksi se on kohdistettu Qlikin asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille sekä tapahtuman kumppaneille.

Tapahtumamme paikat ovat loppuunvaratut, mutta voit tiedustella peruutuspaikkoja Jaana Laitiselta sähköpostitse.

Yhdistämme datan, ihmiset ja ideat. Tervetuloa!

Registration

Learn more

Time

All Day (Thursday)

Location

Tapahtumakeskus Telakka

Henry Fordin katu 6