October, 2019

09Oct08:0011:00KPMG-morgenseminar: Opnå mere værdi i din finansielle planlægning, budgettering og rapportering08:00 - 11:00 CEST KPMG Kopenhagen

Event Copenhagen Fpa 2019

Event Details

To the Point with KPMG-morgenseminar d. 9. oktober:

Opnå mere værdi i din finansielle planlægning, budgettering og rapportering

KPMG har fornøjelsen af at invitere dig til “To the Point with KPMG”, som er en ny serie af korte og relevante KPMG-morgenseminarer. Vi tilbyder et eventformat, hvor deltagere bliver præsenteret for mulige løsninger på deres forretningsudfordringer og endvidere får gode muligheder for at udbygge deres forretningsmæssige netværk. 

Finansfunktionen oplever et stigende pres for at digitalisere og anvende predictive analytics til at forbedre planlægnings- og budgetteringsprocesser og skabe mere indsigt i virksomhedens data.

Derfor har KPMG fornøjelsen af at invitere dig til Planlægnings-, Budgetterings- og Rapporteringsseminar for at blive inspireret på, hvordan du bedre kan integrere din finansielle og operationelle planlægning og anvende nye teknologier i dine processer.

Programmet for dette “To the Point with KPMG”-morgenseminar:

08.00-08.30 Registrering og morgenmad

08.30-08.50 Introduktion til digitale planlægnings- og rapporteringsløsninger
KPMG introducerer dig til, hvordan man anvender de nyeste teknologier til at designe og implementere værdiskabende planlægningsprocesser og giver indsigt i en benchmarking analyse fra vores nye planlægnings- og rapporteringsundersøgelse.

08.50-09.10 Sådan bruger du nye teknologier til at integerere operationel og finansiel planlægning
Du bliver introduceret til Corporate Performance Management-værktøjet Jedox, som gør budgettering, forecasting og andre finansielle processer lette og giver dyb indsigt i din virksomheds aktiviteter.

09.10-10.10 Præsentation af konkrete kundecases fra TDC og Microsoft
Hasse Høybye, Head of Group Reporting and Planning hos TDC og Mikael Zakarian, CFO hos Microsoft vil vise dig konkrete eksempler fra virksomheder på, hvordan de har løst deres udfordringer og skabt mere værdi ved at anvende nye teknologier i planlægnings- og rapporteringsprocesserne.

10.10-10.30 Hvordan nye teknologier giver fundamentet for anvendelse af predictive analytics
KPMG giver dig indsigt i, hvordan du opnår øget automatisering og værdiskabelse af dine processer for planlægning, budgettering og rapportering med anvendelse af Predictive Analytics.

10.30-11.00 Networking, kaffe og snacks

Tilmelding:

Tilmelding bedes foretaget senest den 7. oktober 2019 via dette LINK.

Deltagelse er gratis. Har du ikke selv mulighed for at deltage, er du velkommen til at give invitationen videre til en kollega. Flere personer fra samme virksomhed er meget velkomne.

Ved tilmelding vil vi bede om at få oplyst dit tlf.nr. med det formål at kunne kommunikere med dig i forbindelse med dette seminar.

Time

(Wednesday) 08:00 - 11:00 CEST

Location

KPMG Kopenhagen

Dampfærgevej 28, 2100 København Ø