September, 2018

27Sep08:3012:30Corporate Performance ManagementDen digitale transformation08:30 - 12:30 CEST SAP Experience Center Copenhagen Event Organized By: Accobat Event Type:Partner EventLanguage:Danish

jedox partner event copenhagen

Event Details

Seminar: Corporate Performance Management

Den digitale transformation er i gang de danske finans- og økonomiafdelinger. Men 80 % af virksomhederne er fortsat afhængige af Excel til budgettering, planning og forecasting. I dag findes der metoder og værktøjer, der omfavner Excel i forbindelse med den igangværende digitale transformation.
Corporate Performance Management (CPM) er en fællesbetegnelse for de softwareløsninger, der er med til at håndtere og visualisere virksomhedens performance og målopfyldelse. CPM-løsninger hjælper med at omsætte strategiske beslutninger til operationelle planer samt opsamle og formidle resultaterne. CPM er oftest tæt knyttet til og integreret i organisationens budget- og planlægningsprocesser. Desuden bruges CPM til rapportering, analyse og controlling-opgaver.
Det afgørende for at skabe en succesfuld CPM-løsning er at skabe et samlet datagrundlag med en version af sandheden. Det giver dig bedre brug af dine data. Men hvilken løsning skal du vælge og hvordan kommer du i gang?

Besøg SAP Experience Center Copenhagen

Vi slutter formiddagen af med en sandwich samt en rundvisning i SAP’s roste experience center, hvor du kan opleve en række moderne teknologier der anvendes til at gentænke klassiske virksomhedsopgaver.

 

Program:

08:30Registrering og morgenmad
08:55Velkomst
09:00Innovate to transform!
09:30Fremtidens forecasting og planning nu
10:00Pause
10:15Taler kommer snart
10:45Nucleon: Sådan kan du måle performance niveauet for din it-udviklingsafdeling
11:15Paneldebat
12:00Rundvisning i SAP Experience Center Copenhagen
12:30Tak for i dag og sandwich

Registration

Register Now

Time

(Thursday) 08:30 - 12:30 CEST

Location

SAP Experience Center Copenhagen

SAP Danmark A/S Lautrupsgade 11 2100 København Ø

Organizer

Accobatinfo@accobat.com Æbeløgade 4, 2100 København, Denmark