October, 2019

31Oct09:0010:00Accobat: Bedre planning og forecasting Gratis webinar til CPM-nysgerrige09:00 - 10:00 CET Event Organized By: Accobat

Partner Event Accobat Denmark

Event Details

Bedre planning og forecasting

Gratis webinar til CPM-nysgerrige

Jedox CPM er excellent på mere end en måde. Dels omfavner det Excel. Dels er det markedets bedste løsning til forecasting, finansiel planlægning og konsolidering (ifølge BARC og Gartner – og flere danske virksomheder som fx NNIT, DHI og Kvadrat). Så glem alt om de gamle, støvede og tunge systemer til håndtering af budgetprocessen. Prøv noget nyt og bedre.

Omfavn Excel med Jedox
Jedox gør CPM (Corporate Performance Management) nemmere og hurtigere i Excel og i et Excel-lignende systemunderstøttet miljø, men uden de fejl, der følger med mange forskellige regnskabsark, som sendes rundt i jeres virksomhed på kryds og tværs.

Integration til dine kilder
Jedox kan integreres med dit ERP-system (SAP/Microsoft NAV/AX/mv.), og du kan tilmed komme hurtigt i gang med prædefinerede modeller til blandt andet P&L, Salg og HR.

På dette webinar kan du også se mere om:
Dashboards, Rapportering, Kommentering, Drill Through

Pris x Mængde og driver-based-planning med workflow-understøttelse

Planning-assistant, simuleringer, scenariemuligheder på budgettet.

Live budgetkonsolidering via 3 brugerflader: Excel, Web og Tablet

Skalerbar og hurtig implementering.

Oplev Jedox og se hvordan løsningen optimerer planlægning, konsolidering og rapportering – på web, tablet eller smartphone og i Excel.

Webinaret er gratis.

Registration

Tilmed dig her

Time

(Thursday) 09:00 - 10:00

Organizer

Accobatinfo@accobat.com Æbeløgade 4, 2100 København, Denmark