January, 2018

25Jan08:3012:00Beyond Budgeting Konference 201825th January 2018 | 8:30 - 12:0008:30 - 12:00 Visionhouse Event Organized By: Qbit Event Type:Partner EventsLanguage:Dänisch

Event Details

Hvem der taler til konferencen
Mød Peter Henrik Krebs, Senior Director Business Finance fra Rambøll og Anders Egeblad, Head of Coporate Finance fra Tryg som giver indlæg om deres brug af Jedox til at understøtte de nye krav og behov der er for bedre styring af budget og forecast processer.

Få viden om moderne budgettering
Qbit inviterer virksomheder til en indbliksfyldt konference, hvor der bliver delt ud af værdifuld viden indenfor budgettering, som er tilpasset virksomheder der ønsker bedre budgetprocessor anno 2018. Du vil indblik i hvordan moderne virksomheder som Tryg og Ramboll, til daglig skaber succes med Beyond Budgetting, og hvilken værktøjer de benytter til at understøtte den filosofi Beyond Budgeting er bygget op omkring. Tilmeld dig seminaret herunder, og lær mere om moderne budgettering.

Tilmeld dig seminar

Hvad er Beyond Budgeting?
Der er flere elementer i filosofien Beyond Budgeting. Et af de vigtigste er, at man går væk fra den årlige budgetproces, og i stedet går over til at lave en løbende planlægning. Beyond Budgeting udfordre traditionelle budgetprocessor, og gør en virksomhed omstillingsparathed til ændringer på markedet, så de kan imødegås langt hurtigere. Man skal se budgettet nærmere som et billede på, hvor gode vi var til at forudse fremtiden og ikke til at måle vores præstation. Moderne tider kræver moderne budgettering – Er tiden inde til at gå Beyond Budgeting?

Læs mere her

Registration

Register here

Time

(Thursday) 08:30 - 12:00

Location

Visionhouse

Lyskær 8A, 2730 Herlev

Organizer

Qbitmm@qbit.dk